Over Chemischafval.nl

Chemischafval.nl is een initiatief van REMONDIS Nederland.

REMONDIS Nederland is gespecialiseerd in het inzamelen en laten verwerken van nagenoeg alle vrijkomende soorten bedrijfsafval die in Nederland voorkomen. Gevaarlijk afval zamelen we als specialist in heel Nederland in. Van grote industriële ondernemingen tot kleine zelfstandigen met chemisch afval, alle bedrijven kunnen rekenen op een deskundig advies, service en gemak en betrouwbare inzameling van het afval. U kiest voor een ervaren partner die weet hoe u voldoet aan wet- en regelgeving rond de afvoer van uw afvalstoffen.

REMONDIS Gevaarlijk Afval B.V. is één van de bedrijven van de REMONDIS Nederland. REMONDIS is één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. De REMONDIS groep is aanwezig in Europa, Afrika, Azië en Australië met zijn uitgebreide activiteiten voor duurzame grondstoffen en watervoorzieningen.

Wilt u meer weten over alle activiteiten van REMONDIS? Op onze website leest u alles over onze onderneming en de activiteiten die we hebben.